social facebook box blue 32  pinterest-icon  social twitter box blue 32
Parkinson House

Parkinson House

Description

This house has been slowly renovated by Royjan over the past few years.

All the wooden windows were replaced by modern Vista windows. The staff quarters were completely re-built. A ‘walk in’ fridge was installed in the kitchen which required a lot of accurate measuring and careful supervision in order to fit it perfectly in the space allocated.

All bathrooms throughout the house were gutted and renovated using modern tiles, ceramics and lighting. Complete construction of a striking pool house with bar, dining and lounge areas as well as 2 bathrooms finished in coloured cement. The pool was emptied and retiled using white with mosaic borders and terrazzo edging.

The main kitchen was completely gutted, redesigned and tiled beautifully using granite for counter tops and wooden shelving throughout. At the same time the main indoor lounge was renovated and a bar was installed.

Share this project